top of page

Jaaaaa het gaat écht gebeuren!

Na een zeer geslaagde try-out in november is de kogel door de kerk !. Mijn lieve proefkonijnen ( die ik zeer dankbaar ben ), hebben de doorslag gegeven. Zij waren dusdanig enthousiast dat mijn zelfvertrouwen een boost heeft gekregen en ik mijn twijfels aan de kant heb geschoven. Ziehier het mooie gezelschap.Workshops

Mijn oven is de motor en mijn enthousiasme de basis van alles wat ik in het komende jaar ga doen. De investering in een oven heeft alles in een stroomversnelling gebracht. Ik had in de eerste week dat hij hier stond zoveel op de plank liggen dat hij volgens mij geen uur niet gebrand heeft.. De eerste workshops staan in januari gepland:

13 en 27 januari ( maandagavondgroep) van 19.00 tot 21.30 uur en

15 en 29 januari ( woensdagochtendgroep) van 09.30 tot 12.00 uur.


De eerste aanmeldingen heb ik al binnen en dat voelt mega-goed. Ik kan echter nog steeds een paar cursisten gebruiken. Onder het kopje workshops vindt je alle info. Via sociale media kunnen jullie mij ook volgen op FB en Instagram onder laissezfaireartcafe!!!

Zoals ik al zei: veel geleerd de afgelopen weken. Mijn grote dank gaat uit naar mijn lerares marga. Zij is degene geweest die mij met al haar positieve energie, enthousiasme, wijze lessen, steeds weer geprikkeld heeft. En natuurlijk Jack, zonder hem en zijn nooit nalatende motiverend vermogen was dit allemaal niet van de grond gekomen.

Mijn atelier...

DECEMBER : de maand van gezelligheid, lichtjes en tijd voor elkaar!.


Elke woensdagochtend zit ik met mijn vader te weken in mijn atelier/werkplaats. Ieder bezig met z'n eigen ding. Soms kletsen we aan een stuk door, andere keren bespreken we onze zorgen en dan weer is het stil, ieder bezig, geconcentreerd met werk. Ook van hem leer ik elke keer weer. Als banketbakker/ patissier is het een meester in vormgeven.

En dat is wat we doen, vormgeven. December tijd van lichtjes en gezelligheid. het maken van mooie theelichten, schalen, engeltjes en kerstornamenten. Het maakt me blij dat ik dit met mijn vader kan en mag doen.!!


Vanaf hier achter mijn laptop werkend aan mijn 2e blog wens ik jullie allemaal hele mooie kerstdagen en een voorspoedig, creatief en vooral gezond 2020!..


tip: kadootje nodig ? "think creative"

ik heb supermooie kadobonnen.


Comments


bottom of page