top of page

Spelen met haar, veren, grassen en meelsoep
 

20240718_210107.jpg

RAKU STOOK

Op vrijdag  30 augustus, vrijdag 27 september vrijdag 25 oktober en vrijdag 22 november zijn er stookdagen.

Wil je meedoen?. Dan moet je 1 of 2 werken van maximaal 20 cm. bisquit gestookt werk klaar hebben. M

Cursisten betalen € 45 voor een raku stook. Wil je het hele proces van maken tot stoken ook een keer proberen, dat kan!. Ongeveer 2 weken voor de stookdatum kun je dan samen met mij een werk maken. De kosten voor een volledige workshop zijn €95.

Inschrijven kan via de inschrijflijst in het atelier of via de website onder kopje Rakustook

                       Castle fair Eijsden

​Op zondag 18 augustus 2024 wordt er op Kasteel Eijsden de jaarlijkse CASTLE FAIR georganiseerd. De prachtige tuinen van kasteel Eijsden vormen het sprookjesachtige decor voor de Castle Fair die garant staat voor een sfeervolle ambiance en allure waarin kunst, muziek en een hapje en drankje een belangrijke rol spelen.

Hier zullen we uiteraard met onze mooie keramiek maar natuurlijk ook met onze wereldberoemde huisgemaakte bio-limoncello staan.

 

 

         OPEN ATELIER  WEEKEND in EYS

                                                     7 en 8 september 2024

 

Het pittoreske dorpje Eys mag dan niet zo groot zijn, maar er wonen heel wat creatieve kunstenaars! Het begin van de nazomer is een goed moment om publiek kennis te maken met de diverse ateliers. Daarom hebben 5 Eysersterke kunstenaars de handen ineen geslagen. 

 

Op 7 en 8 september bent u van harte welkom! U kunt zien hoe de kunstenaars werken en hun kunstzinnige uitingen bekijken. In enkele ateliers is het zelfs mogelijk om een kleine workshop te volgen of krijgt u informatie over het volgen van cursussen. Ook is er een intieme beeldentuin open voor publiek. Kom en proef o.a. de sfeer in onze schilderateliers, glasatelier, brons- en keramiek ateliers! U bent van harte welkom! 

 

Deelnemende kunstenaars: Carla Muijrers-Noppeneij, Godfried Dols, Nicole Janssen-Cloodt, Els Steensma, Mari-Janne van Heusden. Openingstijden: Zaterdag 7 september van 10:00 - 18:00 uur en zondag 8 september van 10:00 - 19:00 uur. Gratis toegang. Meer informatie vindt u op www.eysersterk.nl.

bottom of page