top of page

2020 Een "nieuw" begin!

2020... het jaar van een nieuw begin. Dat zei ik eind 2019. Het jaar van beslissingen nemen, keuzes maken, en knopen doorhakken. Wie had kunnen bedenken dat dát deze wending zou krijgen.

Na een tweetal weken van verslagenheid, verdriet, hoop en vrees op een punt gekomen dat we tot de conclusie kwamen dat we gewoon door moeten. Er moet brood op de plank, klaar!.

Alle kosten lopen door dus niet mauwen en schouders eronder.

Samen met Jack ( met zijn tomeloze energie) onze taverne omgetoverd tot een kleine knusse winkel waar al mijn keramiek en schilderwerk uitgestald zijn. En ook de lekkernijen van Lambieck te koop zijn ( sauzen, soepen , dressings, onze huiswijnen en onze alom bekende huisgemaakte limoncello).

Zodat je de typische Lambieck/ Jack's smaken ook in je eigen huis kunt proeven.

Én samen met Marga van Donselaar, mijn "leermeester" van Leim en Zwa keramiek en glazuuratelier uit Elsoo, de schouders onder onze ateliers gezet. Met in ons achterhoofd #samenwerken is #samensterk zijn we aan de slag gegaan! Nou dat hebben we geweten... en wat zijn we dankbaar. Zo mooi te zien dat mensen je een warm hart toe dragen en je weten te vinden, óók in deze bizarre tijd.

Vanaf dag 1 wisten veel mensen ons te vinden !. Dat doet een mens echt goed.

Welnu de workshops starten ook weer in juni want jaaa... "we mogen weer"! Gelukkig!.

Deze gaan er echter ietwat anders uitzien. De ruimte bij laissez faire is groot genoeg dus de 1.5 mtr. afstand is goed te handhaven. Echter mensen moeten zich ook veilig voelen. Dat betekend dat ik niet even naast je kan komen staan om iets voor te doen of uit te leggen. Ik heb daarom gekozen voor vaste thema's. Wisselend en seizoens gerelateerd.Workshops

Vanaf 9 juni zullen er per maand een tweetal vaste thema's zijn.

We werken in groepjes van maximaal 4 personen aan een hele grote tafel. Dit om de 1.5 mtr. afstand goed te kunnen hanteren en jullie je ook veilig voelen. Ik heb veel ruimte dus dat gaat helemaal goed komen.

Iedereen heeft een eigen mandje met materialen die je nodig hebt voor de betreffende workshop. Deze worden elke keer na gebruik schoongemaakt en ontsmet. Veiligheid voorop!.

Er zijn ochtend sessies van 10.00 tot 12.00 uur en er zijn middag sessies van 14.00 tot 16.00 uur.


Inschrijven/ aanmelden gaat via de website: www.laissezfaireartcafe.nl of via tel.: 06-11582924.HARD WERKEN

Het klopt gewoon dat door hard werken, met vallen en opstaan je je dromen wel degelijk kunt verwezenlijken. Hoe klein of groot deze dan ook mogen zijn. De mijne zijn klein. En met kleine mini-stapjes, geduld, leergierigheid en doorzettingsvermogen kom ik daar waar ik wil zijn. Samen met mijn maatje en sparringspartner Jack en hele lieve mede atelierhouders, vrienden en familie die mij motiveren gaat dit lukken.

Hieronder een paar van mijn laatste creaties. Ik zie en voel vooruitgang en dat maakt me blij.

Mijn atelier.......


Is er helemaal klaar voor. Ik heb er ontzettend veel zin in. Alles heeft zijn plek. Alles valt op zijn plek. We gaan ervoor

Samen gaan we de 2e helft van 2020 kleur en vorm geven.

Het is de ruimte die mij balans geeft. De balans tussen wat kan en niet kan. Gezond zijn en blijven.


En dat is de kunst van "kunst": de balans vinden!.


Vanaf hier achter mijn laptop werkend aan mijn 4e blog zeg ik blijf gezond, en hopelijk tot gauw.
Dikke kus en liefs Nicole


Comments


bottom of page