top of page

ZONDAG-ochtend gedachtes

Hoe lang nog? en..zijn jullie al open? Antwoord: ik weet het niet en... nee!!!. Het is bijna niet voor te stellen dat we al meer dan een jaar in deze bizarre situatie zitten. Veel mensen worden het een beetje moe, en dat merk ik goed. Steeds vaker krijg ik de vraag of ik toch al niet begin met workshops. In mijn omgeving zie ik dat dat toch al gebeurt. Ik laat even in het midden of het nu wel of niet mag en/of gewenst of noodzaak is. Je kunt alles interpreteren zoals je wil, maar het gaat erom of we met z'n allen bereidt zijn nog even vol te houden.

In de tussentijd heb ik niet stilgezeten. Na de 1e paniek van vorig jaar maart, "en noe dan?", toch heel snel een fijne part-time baan gekregen, want hee er moet toch brood op de plank. Inmiddels werk ik dus al bijna 6 maanden 16 uurtjes bij een prachtig kantoor. En eerlijk is eerlijk, dat bevalt heel goed.

Dat maakt het dat ik nóg bewuster naar alles ben gaan kijken. Niks is vanzelfsprekend.

Tot afgelopen december heb ik dit gecombineerd met workshops geven en mijn gezellige art café winkel van Laissez faire. 'toen moest echt alles op slot.

Nu, na plussen en minnen, lange wandelingen en vele gesprekken met manlief en vriendinnen, kom ik tot de conclusie dat ik straks als het weer kan en mag niets liever wil dan weer lekker in mijn atelier met jullie aan de slag te gaan, maar een aantal zaken anders ga aanpakken. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar deze rare tijd heeft me ook tot andere inzichten gebracht.

Het is alsof COVID een rare soort van bezinning en balans heeft gebracht bij mij als individu.

Mijn lijf en geest voelen anders, of dat nu door het vele wandelen, meer vrije tijd, wel meer zorgen, financieel met veel minder, sterf en ziektegevallen, mooie gesprekken, nieuwe vriendschappen, geboortes van nieuwe ideeën en mensjes komt, ik weet het niet, maar ik sta er gewoon anders in nu!.

WORKSHOPS

En dus.......workshops tuurlijk als het weer mag!

Op vaste data met vaste onderwerpen !.

De planning hiervoor ligt al klaar, en zal ik vanavond onder het kopje workshops plaatsen.

Inschrijven kan via de web-site/workshop of gewoon even appen of bellen.

Het voorjaar en een hopelijk heerlijke zomer staan voor de deur, dus lekker vrolijke en kleurrijke onderwerpen komen aan de orde in de geplande workshops.

De mensen die al een workshop gepland hadden, krijgen van mij persoonlijk een bericht om de planning te maken zodra alles weer kan en mag.

RITTENKAART

De 5 RITTEN is een leuke introductie om besmet te raken met het "KERAMIEKVIRUS".

Zo kun je op je gemak werken aan een zelf gekozen onderwerp. Ik begeleidt je dan door de verschillende technieken uit te leggen en je wegwijs te maken in de wondere creatieve wereld van keramiek.


1 losse les van 2.5 uur kost € 20,- ( kleien of glazuren )

5 ritten kaart 5 x 2.5 uur kost €95,- (maximaal 3 mnd. geldig)

Deze prijzen zijn exclusief materiaal/bakken en glazuren. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van het werk.

Rittenkaarten en losse lessen worden gelijk betaald per pin of cash.

WEBSHOP

Wat natuurlijk ook geboren is in de afgelopen periode is de webshop op deze site. Neem maar eens een kijkje. Ik probeer hem steeds met leuke kleine hebbedingen bij te werken. Het bestel en afreken systeem is gewoon nog ouderwets : even een berichtje sturen, bellen of appen. Ik hou toch gewoon van de persoonlijkere benadering.

Wellicht dat ik dit in de toekomst wel ga automatiseren, maar voor nu is deze vorm al een eerste stapje.Zo en nu aan de slag met de verschillende leuke workshops.

Vanachter mijn laptop wens ik jullie in ieder geval een mooi, creatief, kleurrijke periode toe met iets meer vrijheden dan de afgelopen tijd en vooral een goede gezondheid.


Heel veel liefs en tot gauw,


xxx NICOLEbottom of page