top of page

2022 wat was je bijzonder!.
2022 loopt ten einde


Een jaar met veel nieuwe en bijzondere ontmoetingen,

Een jaar van afscheid nemen,

Een jaar van nieuwe wegen inslaan,

Een jaar van verdieping.

2022 had het allemaal.

Bovenal een jaar waar ik in het atelier met veel nieuwe cursisten en workshoppers mooie dingen heb kunnen doen.

En daar ben ik jullie dankbaar voor.

Ook een jaar waar Jack en ik de proefbar in onze winkel heerlijk nieuw leven hebben kunnen inblazen, met dank aan al onze leveranciers van weleer.


Ook een jaar waar ik persoonlijk veel nieuwe aspecten van het ambacht geleerd heb. In de komende maanden zal ik proberen daar wat meer van in de praktijk te gaan brengen. Zoals draaien en het ontwikkelen van eigen glazuren.

Hier heb ik ontzettend veel zin in. Er zullen dan komend jaar ook aparte glazuurworkshops op het programma komen te staan.
Op de website is er een nieuw kopje cursus en ritten kaarten gekomen. Daar staan alle datums voor de cursisten tot en met april.

Tevens staat omschreven wat een 5 of 10 ritten cursus precies inhoudt. Mocht je ineresse hebben?., er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor 2023PROGRAMMA 2023


Voor 2023 werk ik weer graag met de seizoenen mee, uiteraard kan dat alle kanten op, richting het voorjaar weer moois voor in de tuin en op je tuintafel. https://www.laissezfaireartcafe.nl/event-details/tuin-stekers-vogeldrinkschalen-kleur

Ik wil komend jaar weer flink bezig met rakustoken buiten, eigenlijk wil ik vanaf maart/april 1 x in de maand een stook doen. Inschrijving is noodzakelijk vanwege de beperkte ruimte in de oven.

Deze datums staan vast en vindt je bij de workshops rakustoken. https://www.laissezfaireartcafe.nl/event-details/raku-stoken-2


En aangezien ik steeds meer vraag krijg naar dat men graag een beeld wil maken heb ik voor komend jaar een

3- delige workshop beeld maken op het programma staan. https://www.laissezfaireartcafe.nl/event-details/beeld-maken


Hier de workshops in willekeurige volgorde


1. Workshop met bladeren en ander groen uit de natuur.


2. Klaprozen en andere bloemen.


3. plaattechniek vogelhuisjes/ huisjes/doosjes/koeien noem maar op


4. RAKU stoken


5. Beeld maken.


ENNN..... ik zou heel graag een zomerexpositie houden van cursisten en workshoppers.

Een gezellige tuinexpositie met een hapje en drankje waar jullie je mooiste werk mogen tonen en verkopen uiteraard. Is dat geen leuk idee?!!!!

Maar daarover later meer.


Voor nu lieve mensen, heel fijne kerstdagen en alle goeds voor 2023, dat we nog lang samen mogen genieten van allen die jullie liefhebben en hier in mijn paradijsje het atelier van laissez faire art café.Samen gaan we er een mooi creatief jaar van maken, met mooie vormen en kleuren.


Het gevoel dat ik krijg als ik mijn "werkplaats" inloop en de lichten aandoe daar kan niets tegenop. Ik wordt er blij van en rustig tegelijk. Ik wordt er hyper van en stil tegelijk. Het is de ruimte die mij balans geeft.


En dat is de kunst van keramiek maken: de balans vinden!.


Vanaf hier achter mijn laptop werkend aan dit nieuwsbericht in de laatste weken van 2022 wens ik jullie gezondheid, creativiteit, kleur, rust en balans in 2023..


Dikke kus en liefs Nicole


Comments


bottom of page