top of page

Creatief het najaar in.

De zomer door veel mooie workshops mogen geven. Ook 1 dagdeel-workshops voor nogal wat toeristen. Een bijzonder leuke ervaring moet ik zeggen. Maar nu wordt het tijd om over het najaar na te denken. Tot 23 september heb ik even een paar dagen verlof.... het was allemaal best veel de afgelopen 1.5 jaar. Vakantie? dat zit er niet in, maar een beetje uitrusten wel.

Welnu tijd om het programma van de laatste maanden met jullie door te nemen.

Even vooraf:

ALLE workshops zijn individueel te plannen op een voor jou geschikte datum en tijdstip.


September Werken met plaattechnieken ( maken van doosjes met scharnieren)

Oktober Indian Summer Werken met bladeren en ander groen uit de natuur.

Oktober en November paddenstoelen en kabouters gezellig je huis en tuin najaar klaar maken ( 2 dagdelen)

November en December Theelichten en kerststalletjes sfeervolle keramische theelichten/boompjes en kerststallen. Je huis kerstproof maken ( 2 dagdelen)Bwooaahh zoveel leuke dingen om te maken. Op Pinterest is trouwens heel veel inspiratie te vinden. Mocht je daar iets tegenkomen waarvan je denkt, dat zou ik graag willen leren maken, No problem. In onderling overleg kijken we wat er mogelijk is.
ONZE WINKEL IN EYS

Ook onze winkel krijgt steeds meer nieuwe bezoekers. We hebben hard gewerkt om er een gezellige knusse zaak van te maken. Iedere week komen er nieuwe items bij en zorgt Jack dat alles een mooi plekje krijgt. Helemaal zijn ding. De openingstijden zijn woensdag-donderdag-vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Van grote items ,kasten-tafels-hakblokken tot leuke kleine hebbedingetjes en natuurlijk mijn handgemaakt uniek keramiek alles in een sfeervolle warme omgeving. Voor jezelf of kadootjes keuze genoeg.

De web-shop van Laissez faire heeft een nieuwe indeling gekregen :

* Laissez faire art café, alles wat door mij handgemaakt is, van schilderij tot keramiek.

*Lambiek's Leuke Meuk is gezellige, mooie, retro, antieke, vrolijke items voor in en om huis, van kast tot wijnkoeler en....

In april was er natuurlijk ook nog de geboorte van :

*Loeki Keramiek.


LOEKI KERAMIEK

Samen met Diane Donners uit Wijlre hebben we Loeki keramiek gelanceerd. Uniek gepersonaliseerd handgeschilderd aardewerk. van Koffiemok tot tapas schaal, ontbijtsetjes voor de (klein)-kinderen of "vlasjottel". Allen geheel naar eigen wens samen te stellen met de unieke tekeningen van Diane. Zo leuk om ontwerpen op maat te maken. Er zijn al heel wat speciale verzoekjes gedaan, voor huwelijksfeesten maar ook geboortes.

Wil je on-line bestellen dan kan dat via de web-shop: www.loekikeramiek.nl

Wil je ze gewoon even zien om de look en feel te krijgen dan wip je gewoon even binnen in de winkel.
Zo een heleboel nieuws en heel veel zin overal in.

Maar eerst even een beetje energie tanken. tot gauw.

We hopen jullie snel of in de winkel of bij een van de workshops of in de web-shop te mogen verwelkomen.xxx NICOLE en JACK2 Comments


dorothy.dijkstra
dorothy.dijkstra
Sep 10, 2021

In augustus samen met een vriendin een workshop klaprozen gedaan. Helemaal geweldig, Nicole is creatief en je krijgt alle aandacht maar ze laat je ook je ding doen.we hebben er twee middagen heel genoeglijk doorgebracht zeker niet de laatste…

Like
Nicole Janssen
Nicole Janssen
Sep 10, 2021
Replying to

Dankje lieve dorothy. En tot gauw

Like
bottom of page