top of page

Alles voelt spannend nu!

Ken je het gevoel dat je als kind hebt als “je op schoolreisje gaat “, “je binnenkort jarig bent” of “sinterklaas op bezoek komt”?.Keramiekoven

Nou, zo voel ik me nu ook!. Mijn eigen keramiekoven heb ik enkele weken geleden na heel lang “welissen en nietessen eindelijk toch besteld. Superspannend is dat. En deze week krijg ik te horen wanneer hij geleverd gaat worden. De oven waarmee ik zoveel mooie dingen kan gaan maken. De plannen tollen door mijn hoofd. Ik weet niet waar ik het eerst mee van start moet gaan.


Zo langzaamaan gaat alles vorm krijgen. De leuke meuk die ik jaren in onze mooie grote zaal verkocht heb wordt beetje bij beetje verdrongen door mijn kunst uitspattingen. Schilderen, acrylgieten, mixed media, keramiek, en mijn beelden ik wordt er gewoon heel blij van.

Maar aan de achterkant moet er ook het een en ander gebeuren. Web-site, social media pagina’s, etc. En ons huiskamer restaurant Taverne Lambieck draait natuurlijk nu in het najaar ook op volle toeren. Dus vervelen hoef ik me zeker niet. Ik moet nu echt heel bewust tijd gaan vrijmaken om te “werken” haha in mijn nu al supermooi ingericht atelier. Met heeeeel veel dank aanmijn lieve jack.

Zoveel mooie plannen...

workshops geven is een van die dingen. Ik ben daar erg onzeker over… . Vandaar dat ik nu in de laatste maanden van het jaar een aantal try-outs ga doen. Dan kan ik naar aanleiding daarvan besluiten hoe ik daar precies invulling aan ga geven in 2020. “finetunen”. Nog veel meer leren van mijn leraressen/mentoren. Kleien, glazuren, schilderen ik wil alles wel aanpakken. Zoals ik al zei; mijn hoofd zit helemaal vol met ideeën. Ze moeten alleen nog maar omschreven, berekend en uitgevoerd worden HAHAHAHA.


Maar ik begin eerst maar eens met zelf mooie dingen te maken voor de gezellige en knusse tijd die er nu gaat komen. Vroeger donker kaarsjes aan, lekker eten etc. Daar horen ook mooie theelichtjes kommetjes en schaaltjes bij. En kerst natuurlijk…. .

Genoeg te doen.. OAN DE GENG dus!!


28 oktober.

Eerst try-out is een feit!. Met familie, buren, ZZPers en aanverwanten de eerst “les”gegeven. Bwoooaah wat was dat spannend. Ik heb echter hele mooie feed-back gekregen waar ik echt iets aan heb. De cursisten hebben in 2,5 uur een mooie schaal of kom weten te fabriceren..


Comments


bottom of page