top of page

Op gepaste afstand creatief en culinair de zomer door!

Met de versoepelingen van 1 juni zijn we uiteraard heel blij!. We kunnen en mogen weer wat meer.

Echter de 1.5 meter vraagt wel om een creatieve geest, en daar zijn we zowel bij laissez faire art café als bij Taverne Lambieck ons huiskamerrestaurant druk mee aan de slag gegaan.

Eigenlijk zou ik nu in juli samen met mijn mentor Marga van Donselaer naar Portugal gaan om daar een cursus "pottenbakken/draaien" te gaan volgen. Dat gaat uiteraard niet door, heel jammer want we hadden ons er enorm op verheugd. Én het was een hele mooie toevoeging voor mijn atelier geweest. Maar wat in het vat zit verzuurd niet!.


Dus de zomer wordt hier in Nederland gevierd. En dat ga ik doen met zomerworkshops.

Workshops van 1 dagdeel waarin we met #transfers gaan werken om mooie kleine tapa/BBQ schaaltjes te maken. Ik heb heel veel superleuke printjes van zomers tot klassiek. En #tinyhouses met gekleurde klei staat ook op de agenda deze zomer. Ik vindt ze zooo leuk.

De workshops vinden plaats de hele maand juli op dinsdag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur ( mocht het erg warm zijn dan kunnen we ook een #earlybird sessie doen!).

Vanaf 1 juli bestaat er ook de mogelijkheid om na de workshop lekker te blijven hangen en van een heerlijke zomerlunch te genieten, of in onze heerlijk koele taverne of lekker in "de wei" onder de parasol.

2 gangetjes voor €18,50 de keuzes kunnen we 's ochtends bespreken tijdens de workshop.

Is dat niet leuk?!!.... Nog lekker even nagenieten... drankje erbij... wie doet je wat.INSCHRIJVEN gaat via de website: www.laissezfaireartcafe.nl of via tel.: 06-11582924.

Bij inschrijving aangeven of je ook van de lunch gebruik wil maken onder het kopje "heeft u nog iets toe te voegen"


HARD WERKEN

Het klopt gewoon dat door hard werken, met vallen en opstaan je je dromen wel degelijk kunt verwezenlijken. Hoe klein of groot deze dan ook mogen zijn. De mijne zijn klein. En met kleine mini-stapjes, geduld, leergierigheid en doorzettingsvermogen kom ik daar waar ik wil zijn. Samen met mijn maatje en sparringspartner Jack en hele lieve mede atelierhouders, vrienden en familie die mij motiveren gaat dit lukken.

Hieronder een paar van mijn laatste creaties. Ik zie en voel vooruitgang en dat maakt me blij.

Mijn atelier.......


Is er helemaal klaar voor. Ik heb er ontzettend veel zin in. Alles heeft zijn plek. Alles valt op zijn plek. We gaan ervoor

Samen gaan we de 2e helft van 2020 kleur en vorm geven.

Het is de ruimte die mij balans geeft. De balans tussen wat kan en niet kan. Gezond zijn en blijven.


En dat is de kunst van "kunst": de balans vinden!.


Vanaf hier achter mijn laptop werkend aan mijn 5e blog zeg ik blijf gezond, en hopelijk tot gauw.
Dikke kus en liefs Nicole


Commenti


bottom of page