top of page

Programma najaar 2021

Wat zijn we dankbaar dat we weer lekker bezig kunnen zijn. Dankbaar dat ik weer veel (oud)-cursisten die toch een beetje verslaafd geraakt zijn aan "het kleien", maar ook veel nieuwe cursisten mag ontvangen.

Ik heb veel leuke workshops toegevoegd aan het assortiment met voor ieder wat wils. Van glazuurworkshop ( 1 dagdeel) tot cursussen van 5 lessen. Dus neus dadelijk maar eens lekker rond bij het kopje workshops voor uitgebreidere info.

In september en oktober Indian summer workshop. Werken met bladeren en kruiden. ( 2 dagdelen)

Ook in september en oktober glazuurworkshop keramiek beschilderen zelf uitgekozen print ( 1 dagdeel)

November paddestoelen en kabouters gezellig je huis en tuin najaar klaar maken ( 2 dagdelen)

December Theelichten en kerststalletjes sfeervolle keramische theelichten/boompjes en kerststallen. Je huis kerstproof maken ( 2 dagdelen)RITTENKAAR

De 5 RITTEN is een leuke introductie om besmet te raken met het "KERAMIEKVIRUS".

Zo kun je op je gemak werken aan een zelf gekozen onderwerp. Ik begeleidt je dan door de verschillende technieken uit te leggen en je wegwijs te maken in de wondere creatieve wereld van keramiek.


1 losse les van 2.5 uur kost € 20,- ( kleien of glazuren )

5 ritten kaart 5 x 2.5 uur kost €95,- (maximaal 3 mnd. geldig)

Deze prijzen zijn exclusief materiaal/bakken en glazuren. Prijzen hiervoor zijn afhankelijk van de grootte van het werk.

Rittenkaarten en losse lessen worden gelijk betaald per pin of cash.ONZE WINKEL


Ook onze winkel krijgt steeds meer nieuwe bezoekers. We hebben hard gewerkt om er een gezellige knusse zaak van te maken. Iedere week komen er nieuwe items bij en zorgt Jack dat alles een mooi plekje krijgt. Helemaal zijn ding. De openingstijden zijn woensdag-donderdag-vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 08.00 tot 17.00 uur. Op zaterdag liggen om 08.00 uur voor de vroege vogels, op weg naar de boodschappen lekkere warme croissants klaar en vers gezette koffie met een krantje. Een mooier begin van het weekend bestaat niet.

Van grote items ,kasten-tafels-hakblokken tot leuke kleine hebbedingetjes en natuurlijk mijn handgemaakt uniek keramiek alles in een sfeervolle warme omgeving. Voor jezelf of kadootjes keuze genoeg.

De web-shop van Laissez faire heeft een nieuwe indeling gekregen : Laissez faire art café, alles wat door mij handgemaakt is, van schilderij tot keramiek. Lambiek's Leuke Meuk is gezellige, mooie, retro, antieke, vrolijke items voor in en om huis, van kast tot wijnkoeler en.... Loeki Keramiek.

In april was er natuurlijk ook nog de geboorte van :

LOEKI KERAMIEK


Samen met Diane Donners uit Wijlre hebben we Loeki keramiek gelanceerd. Uniek gepersonaliseerd handgeschilderd aardewerk. van Koffiemok tot tapas schaal, ontbijtsetjes voor de (klein)-kinderen of "vlasjottel". Allen geheel naar eigen wens samen te stellen met de unieke tekeningen van Diane. Zo leuk om ontwerpen op maat te maken. Er zijn al heel wat speciale verzoekjes gedaan, voor huwelijksfeesten maar ook geboortes.

Wil je on-line bestellen dan kan dat via de web-shop: www.loekikeramiek.nl

Wil je ze gewoon even zien om de look en feel te krijgen dan wip je gewoon even binnen in de winkel.

Onze items staan vanaf augustus ook bij De Groene Knoop Green Lifestyle Store in Mechelen te koop.
Zo een heleboel nieuws en heel veel zin overal in.

We hopen jullie snel of in de winkel of bij een van de workshops of in de web-shop te mogen verwelkomen.xxx NICOLE en JACKbottom of page