top of page

Workshops voor 2022!

Ik begin even met iedereen alle goeds te wensen voor 2022. Wees lief voor elkaar, zorg voor elkaar, maar ook voor jezelf. Ik wens iedereen een goede gezondheid en hoop dat we allemaal weer positiviteit kunnen halen uit het voorjaar en de zomer die omen gaat.


Ok.. nu dan het programma voor het voorjaar. Alle workshops zijn individueel te plannen qua datum en tijd. Dat is makkelijker voor iedereen en makkelijker in te plannen in ieders agenda's. Ik ben lekker flesxibel :)


Hier de workshops in willekeurige volgorde

1. Workshop met bladeren en ander groen uit de natuur.

2. Klaprozen en andere bloemen.

3. plaattechniek vogelhuisjes/ huisjes/doosjes/koeien noem maar op

4. RAKU stoken

5. Gekke vogels


Samenwerking met Leim en Zwa

(Keramiek en galzuuratelier in elsoo}


Afgelopen december zou deze combinatie workshop ( 1 dagdeel in mijn atelier in EYS en 1 dagdeel in het atelier van Leim en Zwa in ELSOO) hebben plaatsgevonden. Helaas wegens de lockdown hebben we die moeten annuleren. Maar wat in het vat zit verzuurd niet. Aangezien we best wel wat inschrijvingen hadden zal dit in het nieuwe jaar een vervolg krijgen in het voorjaar. Meer details daarover volgen in de volgende nieuwsbrief.
Mijn atelier.......


Is er helemaal klaar voor. Ik ben er klaar voor, ik mis jullie zo verschrikkelijk

Samen gaan we er een mooi creatief jaar van maken, met mooie vormen en kleuren.

Het gevoel dat ik krijg als ik mijn "werkplaats" inloop en de lichten aandoe daar kan niets tegenop. Ik wordt er blij van en rustig tegelijk. Ik wordt er hyper van en stil tegelijk. Het is de ruimte die mij balans geeft.


En dat is de kunst van keramiek maken: de balans vinden!.


Vanaf hier achter mijn laptop werkend aan dit nieuwsbericht op de 1e dag van 2022 wens ik jullie creativiteit, kleur, rust en balans in 2022!..
Dikke kus en liefs Nicole


Comments


bottom of page