top of page

Zomeragenda 2022.

28 mei 2022.

Normaal ben ik niet zo van de persoonlijke dingen posten, maar het jaar 2022 tot nu toe valt op het persoonlijk vlak niet mee. Een lieve vriendin verloren en nog een aantal verdrietige zaken die de revue gepasseerd zijn doen me realiseren dat het leven zijn gang gaat en niets te sturen valt. Het komt en gaat zoals het wil.

Bien, soi.... in het atelier en de winkel mogen we echter ontzettend blij zijn met wat er allemaal op ons pad komt.

De kleuren en vormen die er ontstaan met de cursisten samen geven heel veel voldoening en vrolijkheid. Van emotionele naar hilarische gesprekken van strakke naar uitbundige werken, precies als het leven. Mooi toch!.

Dat geeft mij heel veel energie en ZIN in alle betekenissen van dat woord.


Okeee... en nu naar wat er allemaal op de planning staat komende zomer.

  1. Ik heb GEEN zomerstop!. Alhoewel veel mensen en cursisten op vakantie gaan, blijft onze winkel en atelier gewoon open. Ikzelf ben er echter van 8 t/m 18 juli niet. Ik zit dan in Portugal een draaicursus te volgen. Deze is al 3 jaar uitgesteld, maar nu gaat het eindelijk gebeuren, heeel veeeel zin in. De winkel blijft gewoon open, want mijn betere wederhelft JACK blijf thuis en bewaakt het fort.

Van al mijn avonturen daar wordt tijdens de reis op de sociale media kanalen verslag gedaan.


2. De hele zomer door kun je dus ook gewoon workshops en cursus bij mij volgen. Heb je interesse?... gewoon even via de website een mail sturen of appen belllen, afspraken worden individueel ingepland.


3. Op 12 juni sta ik op de #zomerfair van @ZomerfestivalVoerendaal bij Kasteel Puth in Voerendaal.

Een supermooi initiatief dat kunst, cultuur, bourgondisch wonen en leven en #Limburg in alle zijn facetten neerzet. check www.zomerfestivalvoerendaal.nl voor alle evenementen, zeer de moeite waard.

4. En supertrots als ik ben, op 24 juli sta ik met www.laissezfaireartcafe.nl op de internationale keramiekmarkt heuvelland in Carré hoeve de Laathof in Mesch, georganiseerd door www.stichting heuvellandkramiek.nl . Met internationale keramisten een supermooi evenement in een evenzo mooie omgeving.

5. Op 3 en 4 september is er het "Open Atelier Eys". Alle atelierhouders in Eys hebben dan de deuren het hele weekend open staan voor publiek. En dat zijn er nogal wat, een kleine greep, Glasatelier Els Steensma, Godfried Dols Beeldend kunstenaar, Studio Puur Natuur van Lisette Meesters, Atelier Daan Daniëlle Posthumus

En nog veel meer.... . Meer informatie volgt z.s.m.


ZOMERWORKSHOPS We gaan dan samen leuke vrolijke dingen maken voor in de tuin of balkon. Van bloemen, klaprozen en vogelhuisjes tot mooie windlichten voor op je terrastafel.

De eerste middag maak je van klei samen met mij een of 2 mooie items. Vervolgens moet dit 2 weken drogen en gebakken worden. De tweede woensdag middag gaan we dit werk glazuren in lekkere mooie frisse voorjaarskleuren Keuze genoeg bij mij in het atelier. Dit moet vervolgens weer gebakken worden.

Deze workshop kost € 75 ( voor 2 dagdelen van 2.5 uur ) inclusief alle materiaal, 2 x bakken, glazuur, koffie thee en wat lekkers.

Wil je je aanmelden ? GEZELLIG!, Alleen of samen met een vriend of vriendin? Neem dan gerust contact met mij op via Tel: 06-11582924 of via Mail: laissezfaire.artcafe@gmail.com

https://www.laissezfaireartcafe.nl/event-details/voorjaars-kriebelsZin om verschillende technieken te leren?. Even wat verdieping en eens aan een groter werk beginnen?. dat kan met een rittenkaart!.

CURSUSPRIJZEN 2022


5-ritten kaart € 110,- exclusief materialen, bakken, glazuren

10-ritten kaart € 220,- exclusief materialen, bakken, glazuren


workshops van 2 dagdelen op individuele afspraak € 75,- ( behalve Raku stoken of anders vermeldt.)

Rakustoken 2 dagdelen € 100,-


De zomer wordt mooi zeker weten! En ga je op vakantie, dan geniet met volle teugen, zoniet , geniet dan ook met volle teugen....Geneet van ut leave.
Dikke kus en liefs Nicole en Jack


Comments


bottom of page